Man cave potkrovlje

 PROJEKT: Potkrovlje Bičak

PROGRAM: stan, interijer
STATUS: u izvođenju
LOKACIJA: Sv. Ivan Zelina
BRUTO POVRŠINA: 200m2
GODINA: 2018. 

 

Postojeću kuću projektirali smo krajem '90ih godina za obitelj sa dvoje djece. Gotovo dvadeset godina kasnije vraćamo se na isto gradilište. Ovaj puta je na redu smjena generacija, te je uz postojeći ugostiteljski prostor u prizemlju i stan na katu potrebno organizirati i osmisliti još jedan stambeni prostor u potkrovlju. Potkrovlje je neuređeno, vrlo visoko, ali sa niskim nadozidom. Pravi man cave sa galerijom. Rekonstrukcijom nosivih elemenata, novim pregradnim zidovima, a na kraju i dizajnom baziranim na hladnim tonovima i sirovim materijalima stvorili smo introvertirani penthouse za mladog stanara!

Planirate sličnu gradnju ili Vam je potrebna usluga arhitekta?

Zatražite besplatnu ponudu

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili nazovite 01/2067-420!

  • All
  • Hala
  • Industrija
  • Interijer
  • Javno
  • Kuća
  • Obrazovna
  • Ostalo
  • Poslovno
  • Stambeno
  • Turizam
  • Zgrada

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: