IN_Interijer je studio koji djeluje unutar naše tvrtke, a specijaliziran je za projektiranje, opremanje i izvođenje interijera.

Untitled-1

 

Najbolju inspiraciju potražite na našem instagram profilu: interijer.in

Ukoliko Vam je potrebno projektiranje ili savjetovanje vezano uz interijere, preporučamo Vam jedan od naših paketa usluga:

MINI

Sastanak u uredu ili na lokaciji / gradilištu - razgovor i razrada ideje u brzim skicama. 
- ovaj paket preporučamo ako imate svoju ideju, no niste sigurni kako ju izvesti ili postoji strah od neplaniranih troškova

Zatraži ponudu!

 

STANDARD 

Paket sadržava snimak postojećeg stanja i pregled lokacije. Nakon toga pristupamo izradi idejnoga rješenja kroz varijante tlocrta sa rasporedom zidova i namještaja. Definiraju se građevinski zahvati i intervencije, ako su potrebne. Nakon dogovora sa investitorom, odabrana varijanta se kompletira i izrađujemo procjenu troškova izvođenja radova sa približnom specifikacijom.
- ovim paketom možete preurediti postojeći stan, isplanirati potkrovlje ili tavan, zamisliti rekonstrukciju, a opet ostaviti prostora za vlastitu kreativnost i angažman

Zatraži ponudu!

 

STANDARD PLUS

Ovaj paket je nastavak na paket STANDARD. Odabrana varijanta se računalno modelira, te se izrađuju 3D prikazi u kojima je točno definirana završna obrada zidova, podova i stropova. Odabiremo boje i materijale, namještaj i njegov raspored. Izrađuje se proračun rasvjete i odabir rasvjetnih tijela. Sav projektirani namještaj i rasvjetna tijela su dostupna na tržištu RH i u skladu s troškovnikom. 
- ovaj paket apsolutno objašnjava sve zahvate u prostoru. Investitor izvođaču predaje svu dokumentaciju koja sadržava i troškovnik. Nema prostora za nenadane troškove i pitanja! Paket možemo izraditi sa osnovnim 3D modeliranjem ili naprednim fotorealističnim prikazima!

Zatraži ponudu!

 

DELUXE 

Želite znati kako će odabrane boje utjecati na vaše ukućane? Da li će dizajn dobro predstavljati Vaš brand i tvrtku? Želite smanjiti mogućnost pogreške u izvođenju?

DELUXE paket sadržava sve navedene pakete do sad, a prije samog projektiranja nadodana je faza analize. Analiziramo sve. Vaš korporativni identitet, poruku posjetiteljima, osjećaje i doživljaje, tražimo stil koji najbolje odgovara Vama. Paket sadržava i napredno 3D modeliranje sa dekoracijama i fotorealističnim prikazima. Izrađujemo i sheme namještaja i/ili instalacija koje se izvode. Troškovnik je na razini izvedbenog projekta.
- ovaj paket preporučamo ako ništa ne želite ostaviti slučaju! Također, ukoliko ste primjetili pad prodaje ili smanjenje broja gostiju ovaj paket može pomoći u Vašem radu.

Zatraži ponudu!

 

BESPLATNO uz svaki paket:
- kontakt preporučenih i provjerenih izvođača projektiranih radova
- projektantsko savjetovanje izvođača

DODATNE USLUGE PO PAKETIMA:
- troškovnik
- elektrotehnički projekt
- nadzor gradnje
- koordinacija izvođača
- dodatni 3D prikazi
- izrada plakata i oglasa za prodaju nekretnine
- procjena stanja nekretnine i moguće intervencije

 

 

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: